A hátfájás lehet a tüdőrák tünete?
Figyelt kérdés
Sajnos időnként dohányzom(hétvégente) és néhány hete elég sokat fáj a hátam! nem lent a derekamnál, hanem inkább fent! Más tünetem nincs, és arra is gondoltam, hogy mivel elég sok ülőmunkát végzek(szinte egész nap) esetleg attól is fájhat? És van egy kis gerincferdülésem is!2009. máj. 31. 13:17
1/5 anonim válasza:
Meg is válszoltad a kérdést, ha egész nap az asztal fölött görnyedsz, attól fáj a hátad.
2/5 anonim válasza:
Igen szerintem is csak ettől van!
3/5 anonim válasza:
Az is lehet, hogy meg vagy fàzva, esetleg volt egy nem rendesen kikezelt tudogyulladàsod. Ettol is fàjhat a hàtad!
Ha tovàbbra is fàjni fog, szerintem menj vele orvoshoz!
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2009. máj. 31. 17:31
5/5 anonim válasza:
Lehet annak a tünete is,egyik rokonomnál így kezdődött!De ne ijedj meg,menj el kivizsgálásra,ha nem múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!