Tüdőrák lefolyása? Tünetei, ideje, stádiumainak jellemzői? Túlélése?
Ahány beteg,annyi féle. Függ a kezelésektől,a beteg életkörülményeitől,ellenálló képességétől stb.
Akiket ismertem,azok a diagnózis megállapítása után 4- 6 évig éltek.
Nekem "kicsit" rosszabb a tapasztalatom.
Édesanyámat 3/4 év alatt vitte el a tüdőrák egyik legagresszívebb fajtája.
akit én ismertem, nyáron tudta meg, januárban eltemették:((
amikor megtudta, akkor tette le a cigit, de már hiába. még akkor biciklizett, tett vett a ház körül,kemózták, de már az is késő volt.
a halála előtt pár héttel már nem volt beszámítható. nem ismerte meg a feleségét és a lányait sem, félrebeszélt.
borzasztó az ilyen...
Köszönöm. Igazából személyes véleményekre lenne szükségem.
Mi még csak most szembesültünk ezzel.
A tüdőrák az egyik legagresszívabb ráktípus. Sajnos csak nagyon kevés embernek sikerül megküzdeni vele, a legtöbben minden kezelés ellenére hamar meghalnak.
De ne adjátok fel, keressetek egy nagyon jó orvost, kérjetek lehetőséget, hogy kísérleti kezeléseken is részt vehessen a beteg (ezek többsége nyugaton már engedélyezett, mindennapos, csak az itthoni engedélyezési procedúrán is keresztül kell mennie), ha kell menjetek külföldre. Minden egyes nap számít, ne várjatok!
A köhögések milyensége jelent valamit?
Az eddigi sípoló átalakult váladékossá. A köhögési inger elviselhetetlen állva.
Volt egy kísérleti gyógyszer, de leállították, mert az egyik kezelt agyhártya-/vagy agyvelő-/gyulladást kapott, és ki kell deríteni, hogy a gyógyszertől-e.
Sajnos addig senki se kaphatja, pedig anyunak használt, nem romlott az állapota. Érdeklődj Mátraházán a tüdőszanatóriumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!