Tudnátok nekem tapasztalatokról beszámolni gyomortükrözéssel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Rá akarnak venni, de nem igazán szánom rá magam. Van magánklinika ahol altatásban is megcsinálják, úgy jobban belemennék. Előre is köszönöm.2012. febr. 1. 15:42
1/9 anonim válasza:
Egyáltalán ne félj tőle! Hamar megy és abszolút túlélhető! Nekem sztkban csinálták és nem altatva - naná -, és látod, élek :)
Lány vagy?
2/9 anonim válasza:
Nekem anyukám volt ilyen vizsgálaton.Ő is nagyon félt és tartott a dologtól,de utólag már azt mondja,hogy nem olyan borzasztó,mint amilyennek elképzete.Őt sem altatták,de kapott lidokaint,ami elzsibbasztotta a nyelőcsövét és szinte nem is érezte az egészet.Neki az volt az egyetlen kellemetlenség a dologban,hogy allergia miatt be volt dugulva az orra és kicsit nehezen kapott levegőt.
3/9 anonim válasza:
nem kell tőle félni hányinger az lesz de úgyis eh gyomorral mész és csak öklendezni fogsz de ezt akik csinálják nagyon profi módon kezelik! 2 ször csinálták már nekem és élek a másodiknál még mintát is vettek a vékony bélből!
4/9 A kérdező kommentje:
Nem lány vagyok, sőt már nem is huszonéves, de nem túl magas a fájdalom küszöböm, és többen is pont ezt az öklendezést említették, meg azt hogy van akinek le sem tudják dugni. Mindenesetre jó hogy eddig nem szörnyűségekről írtatok, egyenlőre mégis az altatás vezet. Persze még várok a jövő hétig, mert időközben egy calici is átment rajtam, lehet hogy azért lett most ennyire rossz.
2012. febr. 1. 16:44
5/9 anonim válasza:
Először is ne rettegj, másodszor meg verd ki a fejedből az előítéleteket, hogy pl. nem tudom lenyelni, fájni fog utána... Igaz, hogy én kb 22 évesen voltam, és akkor még jobban tűr az ember, de hidd el, ha lazán mész be, lazán is fogsz kijönni. Nyelni nem is kell, mert dugják, ha hagyod, de ahogy írták, profik ezek a dokik, csak ne harcolj.
Én vizsgálat után mentem is sütizni, tehát kb ennyire fáj :)
És ami fontos: gondolj arra, milyen betegségek várhatnának rád, ha nem mész el orvosi javaslatra ide, és nem derül fény erre-arra.
Hajrá!
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, éppen ez az, hogy 35 éves létemre még a szemnyomásomat is csak egy automatikusan mérő műszerrel tudták megmérni, mert képtelenek voltak a szemembe cseppenteni. Persze szokás szerint azok az értékek is jók voltak, mint eddig általában minden. Viszont ez a gyomorsav, böfögés, fájogatás, puffadás már azt is meggátolja újabban hogy enni tudjak, ha mégis meg lőttek a napomnak, így ez valóban nem mehet tovább. Valahogy mindenképp túlesek rajta, vagy így, vagy úgy. Köszönöm a biztatást.
2012. febr. 1. 22:07
7/9 anonim válasza:
véletlenül nem te vagy Győzike? az fosik mindentől!! altatásról meg annyit ,hogy a branül be rakása, és a következménye az altatásnak rosszabb mint maga a tükrözés!!! 39 évesen vették tőlem a mintát a vékony bélből!!az egészet úgy tudnám parasztosan el mondani, hogy két nagy okádással egyenlő a tükrözés! ne rinyálj tőle!!!
8/9 A kérdező kommentje:
Én csak attól fosok ha keserűsót iszom......... Egyébként megbeszéltem a magánklinikával a dolgot, enyhe altatásban megcsinálják a jövő héten. Hatvanezret bőven megér nekem hogy ne "rinyáljak". Azon kívül van videókapszulás teljes bélvizsgálat is náluk, 300 ezret az is megér nekem már egyúttal. Úgy gondolom ha valakinek a pénz nem igazán számít megéri hogy fájdalom nélkül essen át az ilyen vizsgálatokon. Persze itt helyben egyszerűbb lett volna, főleg ha ilyen kegyetlen lesz az idő a jövő héten is, de hátha járhatóak lesznek az utak. Ezt a reagálást az utolsó "helyre rakós" válaszoló hozta ki belőlem, másoktól elnézést.
2012. febr. 3. 22:12
9/9 anonim válasza:
Milyen okos emberek is vannak :)Szent Isten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!