Lehet valakinek klórallergiája? És ha van akkor h fürdik v megy uszodába v akkor egyáltalán nem lehet menni sehova?
van olyan:(
Nekem is az van:(
bőrirritáció és bedagadt szem:(
lehet, ol nekem is az van :) es 10 evig gyakorlatilag az uszodaban eltem, az edzesek miatt.
Az otthoni fürdest nem befolyasolja, meg a legelejen, amikor kiderült, akkor otthon is a börgyogyasz altal felirt fürdökremmel fürödtem, de ahogy helyre allt a böröm, ezt elhagyhattam, barmilyen szappanmetnes tusfürdö jo volt.
Az usziban, ha edzes utan nem zuhanyoztam le, akkor iszonyatosan viszkettem, es kiüteses, ekcemas lett a böröm. Amugy könnyü kiküszöbölni: amikor kijöttem a medenceböl az elsö utam a zuhanyzoba vezetett, ahogy a fürdetökremmel jo alaposan lemostam magamrol a medence kloros vizet, es akkor nem lett semmi baja a börömnek. Az arcomat nem ezzel mostam, hanem külön arclemosoval.
Amugy, nem annyira veszes ez az egesz, kicsit oda kell figyelni. Most babauszasra jarunk, es ot nagyon kloros a viz, a picik miatt, öket is egyböl le kell utana fürdetni, hogy a kis erzekeny börüknek ne legyen töle baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!