Közgyógykártya igénylése. Lehet erre kapni?
Figyelt kérdés
Ekcémás vagyok születésem óta.Úgytűnik gyógyíthatatlan, vagyis egész életemben az maradok. csak krémek segitségével és gyógyszerek tömbkelegével tudom eltűntetni a bőrelváltozásokat,valamint a szárazságot és a sebeket. Régen (kb 1-2éve) asztmagyanús is voltam.Erre adnak közgyógykártyát?
Suliba járok.. napi 2busszal és egy metróval.. a bérlet elég költséges a mostani gyógyszereim mellett.Emellett még minden héten 2x járok vonattal. a diák jegyet is már-már nehezen bírom kifizetni. Ha erre kaphatok közgyógykártyát hogyan és hol kell nekem azt kérnem? Segítsetek légyszi! :S
2012. jan. 31. 13:38
1/3 anonim válasza:
ezt kellett volna megkeresned: [link]
3/3 anonim válasza:
Mivel diák vagy, gondolom még a szüleiddel élsz? Ha igen, akkor én is kizártnak tartom, hogy erre kapj közgyógy kártyát, az ekcméma kezelésének gyógyszerköltsége relatíve alacsony (az OEP szerint legalábbis...), plusz alig van szteroidos kenőcs, ami egyáltalán közgyógy támogatott, tehát értelme sem sok lenne, mert ezek a legdrágábbak. Viszont a sulidtól utazási támogatást már lehet, hogy kérhetnél! A háziorvosod/házi gyermekorvosod, illetve a lakóhelyed szerint illetékes önkormányzat és a iskolád titkársága tud a lehetőségeidről tájékoztatást adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!