Mit tegyek? Nem akarok belebetegedni
Az a helyzet, hogy lelkileg nagyon labilis vagyok azt hiszem. Többnyire ez családi ok miatt van. Minden nap aggódom, azon gondolkodom mi lesz velem holnap...egy hét múlva...egy hónap múlva. Félek az élettől félek, hogy mi lesz velem. A családi gondokat inkább nem szeretném részletezni. De azt hiszem rámegy ez az egész az egészségemre is. Lelkileg is megtört vagyok és fizikailag is (gyenge és rosszullétek kerülgetnek). Nagyon sokat sírok, és mindent elfolytok magamban. Senkinek nem beszélek ezekről.
Nagyon szívesen fogadnék bármiféle tanácsot, akármit, ami picit is segít! Nagyon köszönöm!
Amikor nálunk voltak családi problémák, a szüleim majdnem váltak, akkor édesanyám volt iszonyatos lelki állapotban, hetekig csak sírt. Ő akkor bioboltban vett valami kínai nyugtató teát, ezt iszogatta, ha másra nem is, arra jó volt hogy legalább éjszaka nyugodtan aludjon.
Egyébként a mondás teljesen igaz, hogy ha belülről vacakul érzed magad, az előbb vagy utóbb felemészt és kihat a testi egészségedre. Sokan hisznek abban, hogy olyan durva betegségek, mint a rák is ennek következményeként alakul ki, illetve pozitív gondolkodással és a tudatalatti manipulálásával meg is lehet gyógyulni belőle.
Az én javaslatom az, hogy bármennyire is rosszul érzed magadat, igyekezz felfedezni az apró örömöket az életben. Senkinek sem hiányzik, hogy emiatt betegedj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!