75 kg 180cm-es magasságnál milyen aránynak mondható? (fiú/18) hízni szeretnék
Figyelt kérdés
nem tudom, ilyen arányokkal vékonynak érzem magam. látom hogy a korombeliek sokkal vastagabbak, ha összehasonlítgatom a karjuk, lábuk, és összességében. van aki azt mondja ideális ez a mostani, van aki megszól hogy miért vagyok ilyen sovány (és valóban elég vékonynak tűnök) elterveztem hogy felhízok egy kicsit, mert még teltebbnek is jobb lenni mint ilyen vékonynak, de nem jön össze igazán. azt hiszem gyors az anyagcserém. már arra is gondoltam hogy veszek valamilyen tömegnövelőt (egyáltalán nem értek a tesépítéshez leszögezem) és azt elkezdem szedni gyúrás nélkül mert azoktúl elvileg így lehet hízni2009. máj. 30. 15:57
1/4 anonim válasza:
Jaj csak azt ne!!! csùnya testalkatot eredmènyez. A bàtyàm èvekig testèpìtett, mindenfèle "szer" nèlkul, es gyonyoru a teste. Kb 18 èvesen kezdte. Ha testèpìtesz, lesz ètvàgyad is, figyelj oda, mit eszel, csirkehùs, zoldsegek stb. De ne szteroidok! Egèszsègtelen!
2/4 anonim válasza:
U.I: ès ne hìzni akarj, inkàbb izmosodni! Az mindig szebb!
3/4 anonim válasza:
A szteroid ott van a testedben(hormon)!1:a szteroid gyógyszer!(annyira nem lehet veszélyes)2:Nem 50 szemmel kell bombázni magad egyből 2 hónapig!!!!Elég 3-5 szem 1 nap...1 hónapig kb..aztán lekel vezetni egy bizonyos szerrel!eközben lekel állni vele vagy 3 hétre aztán igy egy darabig!!!Sok barom,gyilkolja magát cigivel,piával,stresszel..ugyanezektől is lehet impotens,tönkre mehet a májad,a veséd,tüdőd!Nem tudom meilyk a veszélyesebb a szteroid vagy az élet!!!!!!
4/4 anonim válasza:
Ne hízz, főleg azért mert ideális a súlyod, menj gyúrni és 1 év alatt 180 cm leszel és 78-83 kg (izmosan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!