Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melltartot lehet huzni mikor...

Melltartot lehet huzni mikor 75\A a mellem? Nem tudom szabad vagy nem?

Figyelt kérdés
Segitsetek ti mikor kezdtetek elsonek huzni?
2012. jan. 28. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az A itt nem névelő, hanem egy méret. Te írtad, hogy 75A a mellméreted. Ebből a 75 azt jelenti, hogy ha a melled alatt megméred magad (körbetekersz magadon egy mérőszalagot), akkor kb. 75 cm-t fogsz mérni. Az A pedig a kosárméret. Ez egész pontosan azt jelenti, hogy mekkora a melled. Minél nagyobb, annál nagyobb betű a mérete, kb. mint a ruháknál az S, M, L, csak itt A, B, C,...
2012. jan. 28. 21:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!Nagyon jo hogy regisztraltam mert olyanokat tudtam meg amit sosem kerdesztem meg volna senkitol nagyon sokat segot koszonom szepen megegyszer es elore is!
2012. jan. 28. 22:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem amíg nincs akkora melled, hogy tartani kell, addig nem kell melltartó, de végül is, Te tudod.
2012. jan. 29. 08:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2012. jan. 29. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!