Vérvétel során kiderül az eredményből, hogy terhes vagyok-e?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen vérszegénység gyanúja miatt küldtek el vérvételre. Nekem azonban van egy sanda gyanúm, hogy amikor az egyik fogamzásgátlóról (hormonálisról, hormonálisra) a másikra váltáskor teherbe eshettem. Ma megyek az eredményért. Kiderül belőle, ha terhes vagyok?2012. jan. 27. 07:26
1/7 anonim válasza:
Ha terhes vagy akkor igen mert a HCG hormon ott lesz a szervezetedben.Tesztet nem csináltál???
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, mert őszintén szólva nem aggódtam. 3 hónapja álltam át a másik gyógyszerre, a bajom is megjött (igaz, az orvos azt mondta, ha terhes vagyok gyógyszer mellett is megjön a bajom). De most van ez a vérnyomás ingadozás és vérszegénység, és a pocim is fura. Én magam nem érzem terhesnek, bár már van egy gyerekem, és ő is meglepetésként ért. Na, majd ma kiderül. Köszönöm a választ!
2012. jan. 27. 07:50
3/7 anonim válasza:
Hát, nekem HCG-t nem néztek még soha, szóval nem vagyok benne biztos, hogy egy általános vérkép vizsgálatból az is kiderül...
Csinálj tesztet és/vagy menj el nőgyógyászhoz is.
4/7 anonim válasza:
Ha vérszegénység miatt csinálnak vérképe, akkor egyáltalán nem szokás terhességi hormont is vizsgálni.
Elöször csináj otthon egy tesztet, és ha gyanus, hogy pozitiv, akkor az orvosnál kérj vizsgálatot illetve másik vérvételt.
5/7 anonim válasza:
nem néznek ilyenkor HCG-t.
csinálj egy tesztet!
6/7 anonim válasza:
Meg lehet állapítani vérvételből, de ha vérszegénység miatt utaltak be, akkor kizárt dolog, hogy HCG-t néznek. Csinálj tesztet. De akár az orvosak is mondhattad volna, hogy írja már rá, hogy nézzék meg azt is.
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy annak a vizsgálatát háziorvos nem is kérheti. Van, amikor külön el kell menni a nőgyógyászhoz és ő utal be vérvételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!