Mi okozza, hogy hatalmas folyadékigényem van?
Figyelt kérdés
Napi kb 5-6 litert megiszok, egyszerűen muszáj, mert különben nagyon szomjas vagyok.2012. jan. 25. 21:02
2/10 A kérdező kommentje:
nem
Alacsony vagy magas vércukorszint okozhatja?
2012. jan. 25. 21:09
3/10 anonim válasza:
Magas. Elsősorban azt lenne jó megnézni, nem csak az éhgyomrit, de étkezés után is, hogy mennyire megy fel.
Háziorvos vérvétellel és cukormérővel is nézheti, illetve patikákban is megméretheted.
4/10 anonim válasza:
A cukorbetegség egyik ismertetőjegye a folyadék állandó kívánása, a gyakori vizeletürítés.
De azért még ne képzeld be magadnak a cukorbetegséget, mert ezen kívül még más velejárója is van.
5/10 anonim válasza:
Én is rengeteget iszok, főleg vizet és úgy érzem mintha nem is innék. Nem gondoltam volna, hogy lehet ez is baj. :o
6/10 A kérdező kommentje:
Valójában nem táplálkozom rendszeresen és emiatt gyakran leeseik a vércukrom, úgyhogy nem valószínűsítem, hogy magas lenne...
2012. jan. 25. 21:16
7/10 anonim válasza:
Azért inkább menj el megnézetni, egészséges embernek amúgy se nagyon kéne leessen a cukra, maximum ha éhezteti magát, amit nem feltétlenül takar a "rendszertelen étkezés".
8/10 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot!
Egyébként 172 cm és 43 kg vagyok.
2012. jan. 25. 21:34
9/10 anonim válasza:
Diabetes insipidus, diabetes mellitus, primer polydipsia. Jó szórakozást a belgyógyászaton.
10/10 anonim válasza:
Úristen, még nem vagy kórházban? Csoda, hogy élsz!
Szedj már magadra 10-15 kilót (ha tudsz), mert iszonyatosa nézhetsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!