Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a teendő ha ezt hallod és...

Mi a teendő ha ezt hallod és látod?

Figyelt kérdés

a legjobb barátnőm múltkor(kb 1 hónapja) nagyon kiborult,és azt mondta hogy meg akar halni és hogy öngyilkos lesz...és én ezt nem vettem túl komolyan..mert mindenki szarul érzi magát néha

de....egy -két hete észre vettem a kezén sebeket...meg hegeket...olyan mintha ő csinálta volna...és mindig újak vannak

mit tegyek?

előre is köszi a segítséget

14/lány

2012. jan. 25. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:

én is pont ezt csináltam tiniként XD

de én sose lennék képes meghalni... a bnöd is már megtette volna ha annyira mega karna halni.

de ez mindenképp figyelemfelkeltés. szolj a szüleinek meg pszicjóhologus se ártana.

engem nem vittek, ki is nöttem, ma boldog vagyok de nem mindenki ilyen szerencsés.

2012. jan. 25. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
ja és ne tartson vissza az hogy ha elárulod öt akkor elveszted a barátságát. pont azért vagy a barátja mert segitséget hivsz. csak erre ö nem fog rájönni most az tuti.
2012. jan. 25. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Semmit, a barátnőd ugyanolyan gyáva, mint a legtöbb tini, aki exhibicionizmusból vagdossa magát.

A kamaszkori öngyilkosságnak nem ez a teátrális baromkodás a jele - szerencsére. Egyébként a hegek valószínű felszíni karcolások, mert egy jó öngyilkos pontosan tudná, hol és hogyan kell vagdosni.

Amit tehetsz: szólsz az apjának, hogy pofozza menyéttakonnyá az arcát.

2012. jan. 26. 00:36
 4/4 anonim ***** válasza:
na persze pofozza szarrá... az csak olaj a tüzre.
2012. jan. 26. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!