Mi a teendő ha ezt hallod és látod?
a legjobb barátnőm múltkor(kb 1 hónapja) nagyon kiborult,és azt mondta hogy meg akar halni és hogy öngyilkos lesz...és én ezt nem vettem túl komolyan..mert mindenki szarul érzi magát néha
de....egy -két hete észre vettem a kezén sebeket...meg hegeket...olyan mintha ő csinálta volna...és mindig újak vannak
mit tegyek?
előre is köszi a segítséget
14/lány
én is pont ezt csináltam tiniként XD
de én sose lennék képes meghalni... a bnöd is már megtette volna ha annyira mega karna halni.
de ez mindenképp figyelemfelkeltés. szolj a szüleinek meg pszicjóhologus se ártana.
engem nem vittek, ki is nöttem, ma boldog vagyok de nem mindenki ilyen szerencsés.
Semmit, a barátnőd ugyanolyan gyáva, mint a legtöbb tini, aki exhibicionizmusból vagdossa magát.
A kamaszkori öngyilkosságnak nem ez a teátrális baromkodás a jele - szerencsére. Egyébként a hegek valószínű felszíni karcolások, mert egy jó öngyilkos pontosan tudná, hol és hogyan kell vagdosni.
Amit tehetsz: szólsz az apjának, hogy pofozza menyéttakonnyá az arcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!