Milyen ez az egészségügy? Miért ilyen felelőtlenek?
Na persze. Az orvos, akihez mammográfiára mentem beutalóval, és előrejegyzett időpontra! és közlölte, hogy "most nagyon sokan vannak, magát nem vizsgálom meg, úgyis fiatal, biztosan nincs semmi baja". Végül is egy másik kórházban vizsgáltak meg.
Ja, az előttem válaszolónak: egyetlen kormánytagot vagy politikust sem láttam a lusta, nemtörődöm orvos környékén. Szóval ez a "kormány tehet mindenről" dolog igazi struccpolitika.
"szerinted a kórház honnan kapja a pénzét, amiből sok más kiadás mellett eszközöket vehet?"
RÉSZBEN az államtól NAGYOBB RÉSZBEN a gyógyszergyártóktól.. Ezért van ennyi beteg, mert ha nem lennének betegek akkor a gyógyszer fölösleges lenne. Ez egy üzlet, ami a pénzről szól, van aki nem hiszi el, de attólmég így van (és erre már sok országban rájöttek az emberek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!