Mi lehet ez? Az egészségügy tesz tönkre!
Figyelt kérdés
Tehát a helyzet a következő. kaptam egy gyogyszert amit rosszul adagolt az orvos. ezért lett egy kis gyogyszer tul adagolásom.
az mára már félig kitisztult. ezek után... újra kijött valami gyulladásom (felhetőleg) a jobb oldali csipő csontom mellett fáj valami és barnásat pisilek (menstruációnak nincs még itt az ideje)
egyszerűen már el vagyok keseredve:(((
2011. febr. 4. 13:49
1/3 anonim válasza:
Mi honnét tudjuk?
Annyi világos h túlnyomtak téged. Előfordul am se kell besz*rni.
Azt a gyulladást is senki nem fogja neked megmondani h mitől van. meg a többi bajod se.
2/3 anonim válasza:
A csipocsontod melletti fajdalom a vesed lehet, a barnasag a vizeletben pedig ver. Mikor vesemedence gyulladasom volt, nekem is ilyenem volt. Kuldesd el magad vizeletvizsgalatra, ha ketsegeid vannak. Elofordulhat esetleg hogy a gyogyszertuladagolas miatt besokallt a vesed..En utanamennek, ki kell deriteni.
3/3 anonim válasza:
Menj egy másik orvoshoz, ő majd hátha okosabb lesz. Ennyi. Itt nem hiszem, hogy bárki meg tudná mondani, mi a bajod, nem adtál meg túl sok információt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!