Mikor kell úgymond orvoshoz fordulni, vagy kórházba menni?
Nekem tavaly volt ilyenem, hétvégén rosszul lettem mindent kihánytam, egyedül kekszet meg zöld teát ittam az valamennyire jót tett de ugyanúgy kijött az. Én is le voltam gyengülve, le is feküdtem aludni az ágy mellé raktam egy vödröt ha esetleg rám jönne a dolog akkor csak fordulni kelljen. Másnap már nem jött ki minden, tehát inni már tudtam rendesen meg valamit enni is.
Én javaslom neked hogy aludj egy jót mert az sokat segít főleg hogy teljesen le vagy robbanva. Ha holnap sem múlik el akkor javaslom hogy hívd ki az ügyeletet. De szerinte ez valami vírusos dolog lehet szóval 1-2 nap után rendbe jössz.
Ezzel el kéne menni orvoshoz, vagy kórházba. Lehet hogy összeszedtél valami Szalmonellát, vagy E. coli, vagy ki tudja mit.
Ha akármelyik háziorvoshoz elmész, ő megvizsgál, gyógyszert is ír fel, csak nem tud beutalni kórházba. (ha nem hozzá jársz)
De gondolom a kórházban is fogadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!