Mi lehet ez a daganat az ujjamon? (kép lent)
2012. jan. 21. 00:43
1/8 anonim válasza:
Daganat ? Megakarsz halni ?
1 kis púp nem daganat omg :D
Lehet kivakartad , vagy erösen dörzsölted volt nekemis ilyen kendbe 2-3napig krémmel és elmulik
2/8 anonim válasza:
Megszúrhattad valamivel és begyulladt...
4/8 anonim válasza:
Paronychiának nevezik, nem daganat, hanem infektív gyulladás. Jó szórakozást a sebészeten/bőrgyógyászaton.
5/8 anonim válasza:
A körmömnél nekem is van ilyen / szokott ilyen lenni...Eléggé fájdalmas, de kb. 10 nap alatt elmúlik...
6/8 anonim válasza:
nekem is ilyen, csak nekem sokkal nagyobb.És az ujjam mentén oldalt kipirosodott egy csík mentén.Iszonyatosan fáj, ezzel az ujjammal egy billentyűt se tudok lenyomni...És én mit tegyek?
7/8 anonim válasza:
Hát nekem úgy múlt el, hogy naponta forró vizzel megmostam párszor...nálam bevált, neten néztem utána ennek a tanácsnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!