Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni az ellen, ha...

Mit lehet tenni az ellen, ha valaki járás közben kifelé fordítja a lábfejeit?

Figyelt kérdés
A barátomnál ugyanis ez a helyzet, ami azért zavaró, mert egyrészt elég sajátságos látványt nyúlt (lásd: Chaplin :P), másrészt ezáltal szerintem jobban igénybe van véve a lába járásnál, nem beszélve e térdéről. Nem kis termetű emberkéről (21) van szó egyébként. Milyen tanácsot adnátok neki?
2009. máj. 27. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:
szija! régen én is úgy mentem, sosem zavart, észre sem vettem, csak apum modnta mindig, hogy hogy megyek, tessék eygyenesen menni. erre nem tudsz mit tenni, mint hogy figyelmezteted, hogy egyenesen tartsd a lábad, egyenesen menj. egy idő után megszokja, először még oda kell figyelni rá, de aztán az lesz a természetes. :)
2009. máj. 27. 10:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokáig csámpáztam, de csak a jobb lábammal. Néha most is csinálom, ha nem figyelek oda.:) Erről csak leszokni lehet jó sok odafigyeléssel.
2009. máj. 27. 10:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor ez pofonegyszerű lesz:) Köszi a válaszaitokat;)
2009. máj. 28. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!