6 éves koromban kimutatták az allergiát a pollenekre, porra stb. Azóta minden nyaram, (április-október) maga a pokol. Létezik gyógymód? (részletek lennt)
próbáltam már : rhinolight (fényterápiás kezelés)
claritine,zyrtec stb. egyéb antihisztaminos szar.
használtam aloe forever-ös termékeket.azok se segítettek.
homeopátiás készítmények.
ittam sok-sok gyógyteát.
mindenféle orrspray (tengeri vizestől elkezdve szinte mindenn)
akupunktúra.
kb most így ennyi jutott eszembe.
gondoltam arra is h esetleg lelki eredetű és pszichológus segíthet, v hipnózissal, v vmi, de ebbe a szüleim nem mentek bele.
11 éve szenvedek, most végre van 1 komoly párkapcsolatom,kaptam munkát nyárra,nem akarom h megint végig szenvedjek.
KÖNYÖRGÖM AKI TUD SEGÍTSEN !!!
egy elkeseredett 17 éves lány .
én 20-ból 19-re vagyok allergiás nagy része 4x-es
ami a legmagasabb szóval én átérzem a helyzeted, nagyon is:S:S
én most AERIUS-t szedek nagyon bevállt egyáltalán nem szenvedek pedig nekem az allergia szezon márciustól-októberig tart..:S
A nyárnak lassan vége, de a segítség mindig jól jön. Én azon az úton mennék tovább, amire te is gondoltál: a lelki, pszichológiai részén.
Először is én elmennék a helyedben agykontrolltanfolyamra. Most szólok, hogy diákoknak 22.000 Ft, és sokan (akik nem ismerik) most biztos anyáznak, hogy erre bíztatlak, de aki ismeri, az tudja, milyen. Csak akkor vágj bele, ha utánanéztél, és jónak gondolod, nehogy egy tipp miatt tévedj rossz útra (bár megmondom neked, hogy ezzel csak nyerhetsz). Ha a család támogat, az az igazi persze.
A pszichológussal egyetértek, próbáld meggyőzni a családodat! Sok testi bajunknak lelki gyökere van, és egy szakember sokat segíthet. Én azt mondom, hogy egy pszichológus ártani nem tud, még gyógyszert sem adhat, nem kell tőle félni (pszichiáter adhat gyógyszert, de neked az nem kell, mármint "dilibogyó" nem - elnézést a kifejezésért :)
A hipnózis remek ötlet. Ezzel kapcsolatban az a helyzet, hogy lelki dolgokra a legjobb, de testi bajokra is, még talán akkor is segít, ha az nem lelki eredetű. Én 3 nap múlva megyek egy profi hipnotizőrhöz, aki megbízható, elismert és nagyon kedves, majd elmondom a tapasztalatimat, hátha érdemes lesz neked is felkeresned egyet.
Ez a hipnózis az egyetlen dolog azok közül, amikről beszéltem, aminek van veszélye. De ha egy megbízható, profi, rendes szakembert keresel fel, és úgy érzed, nincs már más lehetőséget, akkor nem hiszem, hogy bajod lehetne tőle. Azért ezt gondold meg a legjobban!
:)
Előző vagyok. Ha van rá esély, hogy megfogadod a tanácsomat, akkor ebben a sorrendben ajánlom:
1. agykontroll
2. (közben és/vagy utána): pszichológus (ESETLEG pszichiáter, de az talán túlzás egy allergiásnál :)
3. hipnózis (ha a többi nem vagy alig használ)
Te döntesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!