Mi a véleményetek arról az orvosról aki még egy bárányhimlőt sem ismer fel?
A bárányhimlő első tünetei torokfájás, láz. Ebből ugye még képtelenség rájönni, mi lesz.
A következő piros pöttyök még szintén bármi lehet.
A megjelenő hólyagocskáknál kezd valószínű lenni a betegség, de pl. anno rajtam először csak egy jelent meg a mellkasomon, azt rögtön fürdéskor ki is nyomtam, mert azt hittem, pattanás (tizenhárom éves voltam), aztán másnap elég nehezen lett volna felismerhető, nem is jött rá a dokim elsőre nekem sem.
Ahogy előttem is írták, a laikusnak nagyon könnyű bármire bármit rámondani, akinek sok ismerete van valamiről, annak nehezebb, mert sokkal több mindent kell végigpörgetni a fejében. Nyilván nem "jó pont", ha nem ismerte fel elsőre a doki, ugyanakkor ettől még lehet jó orvos, jó ember stb. Ennyiből nem lehet megítélni.
Ja, persze, anyud a háziorvos... Ő nyilván nem találkozott a bárányhimlőn kvül még más, kiütést okozó betegséggel. Ő az, aki mindenre antibiotikumot ad, ezzel ügyesen "kitenyésztve" egy mindennek ellenálló baktériumot. Kösz, anya...
Javaslom, ezután ne is menj orvoshoz, hisz ott van anyu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!