Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le a világ...

Hogyan szokjak le a világ legundorítóbb szokásáról?

Figyelt kérdés
Mielőtt rátérnék, mire is gondolok, könyörgök, ne válaszoljatok olyanokat, hogy fúj, de undorító vagy, meg hasonló. Ezekre nem vagyok kiváncsi. Egyke gyermek ként elég nehéz volt elviselnem szüleim folytonos veszekedéseit, verekedéseit, ivászataikat, kicsapongásaikat, stb. visszahúzódó, félénk kislány voltam, akinek a többi gyerekek szinte a feje tetején ugrálhattak... és a sok szenvedés miatt alakulhatott ki bennem egyfajta pótcselekvés... de nagyon rossz pótcselekvés. Az orrturkálás. Már felnőttem, férjhez mentem, gyereket szültem... de még a mai napig előfordul, hogy azon veszem észre magam, vagy épp a párom szól rám, hogy piszkálom az orromat. Nem vagyok koszos, meg undorító , stb. normális háztartást vezetek, irodában dolgoztam, és a külsőmre is igényes vagyok... smink, szoli, stb. Csak nem tudom, ettől a csúnya visszataszító szokástól hogyan tudnék egyszer és mindenkorra megválni? Könyörgöm, valaki segítsen nekem.
2009. máj. 26. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
Tudod, amikor gyógyul a seb, lekaparom a tetejét, és megeszem. Van más is, aki csinálja, de egyesek szerint annál nincs undorítóbb. Az íze? Nem tudom mihez hasonlítani, azt hiszem inkább az állaga :) de végül is ha vérzünk azt is szopogatjuk, a miénk
2009. máj. 26. 23:29
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
hát a sz.art sem esszük meg, pedig az is a miénk
2009. máj. 27. 08:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Van aki megeszi, a pisiről nem is beszélve, de a kettő szerintem ugyanaz. A kaki az valamiből lesz, ami bekerül, a vér pedig bennünk van. Hogy egyéb váladékokról ne is beszéljünk (szex)
2009. máj. 27. 10:18
 14/16 anonim ***** válasza:
énis megszoktam eddi a sebeim de volt régen egy haverom aki a fülzsírját ette mindig:S:D
2009. nov. 21. 16:41
 15/16 Aspartia válasza:

12-esen nagyon jót derültem valamiért

Na de most komolyan, ha nem nyilvánosan turkálod az orrod, szerintem nem gáz. Apám pl a mai napig turkálja 59 éves...úgy kell rászólni, hogy hagyja mán abba... :D

Egyszer láttam egy srácot a buszon az is turkálta...fincsi volt.

2013. júl. 21. 23:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Kend be szarral de ne sajáttal hanem pl a szomszédodéval!!!!
2019. dec. 15. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!