Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már egy napja el van zsibbadva...

Már egy napja el van zsibbadva az ujjam, mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tegnap este olvastam egy könyvet alvás előtt aminek kemény borítója van csak közben elaldutam és a kezem erősen hozzányomódott a borítónak a sarkáho..Majd amikor felkeltem el volt zsibbadva és ahol el volt szorítva olyan lila csík volt.Ma estére már nem látszik a lila csík viszont még mindig el van zsibbadva nagyon az ujjam.Egyébként nem fáj,tudom mozgatni és érzem az ujjamat csak még mindig be van zsibbadva.Mit csináljak?Mikorra lesz nem el zsibbadba az ujjam?Ennek lehet valami komolyabb következménye?
2012. jan. 14. 21:24
 1/6 A kérdező kommentje:

*sarkához...

Egyébként hát igen mondhassuk azt is,hogy elaludtam.

2012. jan. 14. 21:27
 2/6 bánomisén ***** válasza:
Várj, mást nem tudsz tenni. Lehet, hogy egy ideget vagy egy ütőeret nyomott meg a könyv, azért áll ki ilyen lassan a zsibbadás. Türelem, el fog múlni minden komoly következmény nélkül.
2012. jan. 14. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Talan egy kicsit masszirozzad, vagy tornaztasd meg.
2012. jan. 14. 21:39
 4/6 anonim válasza:
ajjaj ez nem jó...ismerősömnek is volt ilyen baja és neki nem tudták az orvosok vissza állítani normálisan a vérkeringést az ujjában,ezért lekellet neki vágni a középső ujját.Ha neked már elmúlt akkor szerecséd van de ha nem akkor lekell vágni!! :/
2012. febr. 5. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi van az ujjaddal?
2012. márc. 4. 22:36
 6/6 A kérdező kommentje:
már szerencsére jól van az ujjam,pár nap után már nem is volt elzsibbadva.
2012. márc. 5. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!