Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » STROKE! Mit hallottatok róla,...

STROKE! Mit hallottatok róla, mit éreztetek mikor átéltétek?

Figyelt kérdés

32 évesen átéltem, kíváncsi vagyok a többiek élményére.

Milyen tüneteket, produkált, maradandó lett-e a károsodás,azóta rosszabbodott-e, vagy esetleg javult?

2012. jan. 14. 18:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Kedves első kérdező: nagyon sajnálom, ami veled történt, és kívánok gyógyulást. Egyetlen dolgot kérdeznék: amikor rád tört ez a kór, te továbbra is dohányoztál?
2012. febr. 13. 11:58
 12/23 A kérdező kommentje:
igen, dohányoztam, vagyis még dohányzom, de lecsökkentettem nagyon.
2012. febr. 13. 15:26
 13/23 anonim ***** válasza:
Tudod, én nagyon erős bagós hapsi vagyok, ill. voltam. Egyik napon, ennek 6 éve a városba menet, egymást követő 4 tolókocsis, lábnélküli emberrel találkoztam. Ijedtemben azonnal elnyomtam a cigimet, és azóta nem gyujtottam rá. Vagyis nem leszoktam róla, hanem eldobtam. Még csak nem is kínlódtam, mert azonnal bevillant az a régi kép. Te nagyon bátor asszony lehetsz. Téged nem ijeszt meg semmi. Csak gratulálni tudok.
2012. febr. 13. 17:38
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Elzáródás miatt kaptad a Stroke-t?

Fogamzásgátló okozta, igen persze, azt nevezik strokenak, nem :)

2012. febr. 13. 18:40
 15/23 A kérdező kommentje:
Értem, az érelzáródástr sikerült megszüntetniük? :)
2012. febr. 13. 18:45
 16/23 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem, mivel okozhatja agyvérzés is a stroke-ot, agyi vérzés következtében nem jut az agy bizonyos része (oxigénhez,tápanyaghoz) és sejtpusztulás következik be.

Nem kell feltétlen elzáródás

2012. febr. 13. 18:49
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
18.40-es. Ha nem tudod mivel jár ez, ne írj hülyeségeket!
2012. febr. 13. 22:47
 18/23 anonim ***** válasza:

17:38-as!

Azt mondod, így le lehet szokni a cigiről? Eldobom és kész? A kérdezők meg majd lebénultak azt mégis szívják? Hát nem értem..

2012. febr. 14. 13:02
 19/23 A kérdező kommentje:

Utolsó, kedves válaszoló.

A dohányzásra jó sok mindent rá lehet fogni az a lényeg, most mégtöbbet, hogy üldöztetve van.

Nincs le definiálva, hogy a dohányzás melyik része a károsító. A füst, avagy a nikotin.

A vérben lévő le nem bontott koleszterin molekulák, megtapadnak az érfalon,érszűkületet okozva és esetekben el is zárhatják azt. A koleszterin 70-80 %-át a szervezet (máj) állítja elő. a maradék 20-30%-ot elfogyasztlyuk.

Nem taláéltam, és nem is tanúltam olyant, hogy a nikotin, vagy a füst elzárja az ereket.

Alkoholbetegek. Szeszes ital némelyike értágító hatással rendelkezik, mégis stroke-os lessz, akkor hogy is van ez.

A dohányzás, nem egészséges ezzzl egyetértek, de hogy mindennnek okozójává tenni azt sem lehet.

Mióta unios tagállam lettünk, megnyíltak a kapuk, mostmár országunk lett az unio szemetesládája.

Behoznak élelmiszereket olcsón, majd benyögik rákkeltő hatása volt ezen termékeknek.

Nap mint nap eszünk meg mérgeket, persze erről nem beszélnek.

2012. febr. 14. 13:37
 20/23 anonim ***** válasza:
55%
Értem kedves kérdező. Tehát nem biztos, hogy a cigi az oka a betegségeknek, hanem az, hogy beléptünk az EU-ba, és szemetet eszünk. Ezt jó tudni. Mindenesetre remélem, hogy az ijedtében a cigit eldobó válaszoló ettől azért nem fog visszaszokni. Ha jól tudom, a cigizők, a 40. életévüket követően érzik meg a cigi valóban káros hatását, a " hol itt fáj, hol ott fáj " betegségek megjelenésével. Ezek visszavezethetők egyes szervek rossz vérellátására. De ez csak a kezdet. Bocsi, hogy beleszóltam. Jó egészséget.
2012. febr. 14. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!