STROKE! Mit hallottatok róla, mit éreztetek mikor átéltétek?
32 évesen átéltem, kíváncsi vagyok a többiek élményére.
Milyen tüneteket, produkált, maradandó lett-e a károsodás,azóta rosszabbodott-e, vagy esetleg javult?
Elzáródás miatt kaptad a Stroke-t?
Fogamzásgátló okozta, igen persze, azt nevezik strokenak, nem :)
Azért kérdeztem, mivel okozhatja agyvérzés is a stroke-ot, agyi vérzés következtében nem jut az agy bizonyos része (oxigénhez,tápanyaghoz) és sejtpusztulás következik be.
Nem kell feltétlen elzáródás
17:38-as!
Azt mondod, így le lehet szokni a cigiről? Eldobom és kész? A kérdezők meg majd lebénultak azt mégis szívják? Hát nem értem..
Utolsó, kedves válaszoló.
A dohányzásra jó sok mindent rá lehet fogni az a lényeg, most mégtöbbet, hogy üldöztetve van.
Nincs le definiálva, hogy a dohányzás melyik része a károsító. A füst, avagy a nikotin.
A vérben lévő le nem bontott koleszterin molekulák, megtapadnak az érfalon,érszűkületet okozva és esetekben el is zárhatják azt. A koleszterin 70-80 %-át a szervezet (máj) állítja elő. a maradék 20-30%-ot elfogyasztlyuk.
Nem taláéltam, és nem is tanúltam olyant, hogy a nikotin, vagy a füst elzárja az ereket.
Alkoholbetegek. Szeszes ital némelyike értágító hatással rendelkezik, mégis stroke-os lessz, akkor hogy is van ez.
A dohányzás, nem egészséges ezzzl egyetértek, de hogy mindennnek okozójává tenni azt sem lehet.
Mióta unios tagállam lettünk, megnyíltak a kapuk, mostmár országunk lett az unio szemetesládája.
Behoznak élelmiszereket olcsón, majd benyögik rákkeltő hatása volt ezen termékeknek.
Nap mint nap eszünk meg mérgeket, persze erről nem beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!