Iskolai szűrővizsgálat, nagyon félek, valaki help?
Figyelt kérdés
Tehát holnap lesz,kilencedikes vagyok. Ugye a bugyinkat,melltartónkat nem kell levenni? Nagyon szégyenlős vagyok,a pólómat,nadrágomat se igazán szeretném,de gondolom a pólót muszály.Ott lent nem vizsgálnak meg ugye? És ha megszeretnének,akkor mondhatom hogy én erre nem vagyok hajlandó? :S2012. jan. 10. 17:45
2/4 anonim válasza:
Ez csak egy lehetőség, hogy megvizsgáljanak. Természetesen mondhatod, hogy Te ebbe nem egyezel bele.
3/4 anonim válasza:
Nálunk dettó ez volt, mindenki mondta , hogy le kell venni mindent ha mégsem benéznek ide meg oda... hidd el teljesen alaptalanul félsz a pólót le kell venned de a gatya meg ezek maradhatnak :)
4/4 anonim válasza:
Én hallottam már többször ilyet, hogy mellet és puncit is néznek, de az biztos, hogy a hüvelyedbe nem nyúlhat más orvos, csak nőgyógyász. Egyébként azt nézik, hogy a korodhoz képest megfelelően fejlődik-e a nemi szerved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!