Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyhogy sokan nem tudnak...

Hogyhogy sokan nem tudnak szinte semmit az asztmáról?

Figyelt kérdés
Én az vagyok és csodálkozva tapasztalom hogy van aki semmit nem tud róla! Én azt hittem hogy gyakori betegség...És fontos lenne hogy ismerjék.Sok más betegségnél is tapasztaltam már ugyanezt.
2009. máj. 24. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Én speciel tudom mi az,de gondolom te sem ismersz minden egyes betegséget. Te gondolom azstmás vagy,akkor még jó,hogy tudod,de aki nem az ,nem értem,miért olyan nagy probléma ha nem ismeri?
2009. máj. 24. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ezen különösebben csodálkozni kellene. Az átlag ember (aki nem orvos és nincs semmiféle egészségügyi végzettsége)az a legtöbb betegségről néhány alapvető dolgot tud. (mi okozza, mik a tünetek) Csak akkor mélyed el jobban egy betegséggel kapcsolatos tudnivalókban, ha saját maga vagy család tagja révén érintett lesz.
2009. máj. 24. 20:55
 3/3 A kérdező kommentje:
De nem úgy!Nem az a probléma hogy nem tudja részletesen,de ha mondjuk meglátsz fulladozni az utcán egy embert akkor jó ha tudod mit kell vele csinálni nem?Vagy hogy mi lehet a baja.Ezt csak példának írtam amúgy írtam hogy más betegségekre is vonatkozik.És nem, valóban nem ismerek minden betegséget de igyekszem minél többet megismerni,mert fontosnak tartom...
2009. máj. 24. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!