Hogy tudtátok legyőzni a pánikbetegséget?
Jó nagy adag humorral, öniróniával, elhatározással, és az életszemlélet megváltoztatásával.
Ezen azt értem, hogy meg kell változtatni az értékrendet.
Ma már én nem idegeskedek olyan marhaságokon amiken régen mert megváltozott a fontossági sorrend.
Na meg egy ki önszuggesztió. Elalvás előtt mindig kellemes, nyugtató dolgokkal ringattam álomba magam, ha elindultam valahová megmagyaráztam magamnak, hogy nem lesz semmi baj nemsokára indulok vissza haza, miért ne érezhetném magam jól?
És még sorolhatnám ez annyira személyfüggő.
Én akkor indultam el a javulás útján amikor már nem kaptam idegrohamot a tudattól, hogy pánikbeteg vagyok és egy idő után megszoktam. El kell fogadni. Akkor az ember megindul ki a gödörből. Ha van egy jó napod az már alapja lehet a következőnek.
Némi önfejlesztéssel. Tanultam az elméről és az emberi viselkedésről. Megértettem, hogy mi okozza a pánikbetegséget és utána elég gyorsan és könnyedén legyőztem(kb két hét alatt)A gyógyszereket én személy szerint nem részesítem előnyben. Az előző hozzászólók is többen írták, hogy még mai napig szedik.
A személyes véleményem az, hogy aki egészséges, az nem szed gyógyszert. Ezért nekem kicsit ellentmondás, hogy az orvos azt mondja, hogy meggyógyult valaki, de ezt meg ezt a gyógyszert szedje még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!