Nagyon sok futoszemolcsom van. Mivel lehet oket 100%osan kiirtani?
Kb 3eve nott 1 eleg nagy szemolcs a terdem kozepen. Akkor nagyon nem figyeltem ra,mindig ugy voltam vele h majd leszedetem vmikor...
1szer megvagtam magam pont a szemolcsnel borotvalas kozben. Nem nagyon erdekelt, nem tudtam h mi lesz ennek a kovetkezmenye... Kesobb az allamon is nott egy, vszinuleg azer mert a verrel vittem at a szemolcsot az allamra.
1par elojott a terdem kornyeken is.
A terdemrol es az allamrol aztan leegettem lezerrel a 2 legnagyobb szemolcsot, azt mondta a doki h ha a fo szemolcsot kiiktatjuk akkor talan a tobbi is eltunik.
Hat...nem tuntek el... Sot, a terden korul vagy 10 elojott, es meg ugyan azon a labamon, a sipcsonton kb 15 elojott, vannak koztuk olyan kicsik amiket szemmel alig lehet eszrevenni, de vannak nagyobbak is. A bal karomon is van 3 es a masik labamon is 3.
Nagyon felek h meg tobb lesz :( es pont most nyaron!!!
Mit tegyek?? Ecsetelest ajanlottak, de mar sokszor beecseteltem oket es nem tuntek el. Mit tegyek??
Elore is koszi.
xxx
én nem lézerrel szedettem le, hanem körzeti bőrgyógyász egy forrasztópákához hasonló valamivel (nem tudom a szakszót) leégette őket. egy darab sem jött vissza. Anyukámnak nagyon sok van/volt az arcán-nyakán, ő is folyamatosan szedeti le őket. nem jön vissza neki sem, újak jönnek helyette.
ez az eljárás picit kellemetlen, de nem fáj, nagyon gyorsan végeznek vele, utána egy-két napig sebhintőporral kell beszórni, ennyi az egész.
nekem hatott.
ha leegetem avval a forrasztomicsodaval, akkor utana teljesen begyogyul a seb? feleg h majd heget hagy maga utan... a labszaramon nagyonnnn sok van, tok hulyen nezne ki utana :(
de olyat is hallottam h a homeopatias gyogyszerek belulrol ki tudjak irtani ezt a virust es utana elmulnak... vkinek van evvel kapcs vmi tapasztalata?
koszii x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!