Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi van a csapvízben, most...

Mi van a csapvízben, most akkor mit igyak? (részletek a bejegyzésben)

Figyelt kérdés

Vesekövem van, és a háziorvosom szerint a ásványvíz miatt alakultatott ki, mivel kb csak azt ittam, így azt mondta azonnal hagyjam abba.

Eddig rendbe is lennék, csak olyan klóros a csapvíz, BP-i vagyok, és iszonyat sok klór van ebben a vízben sokkal több mint néhány évvel ezelőtt.

Jelenleg forraltam 1 liter vizet, hátha úgy jobb lesz. Miközben hűlt a víz, feljött a tetejére valami, nemtudom mi, olyan mint ha zsír úszna a tetején de természetesen nem az, és nem nagyon lehet leszedni. Leszűrni meg végképp nem.

Ti mit isztok, iszik valaki csapvizet nagy mennyiségben? Mit igyak szerintetek, cukros löttyöket nem akarok liter számra

2012. jan. 8. 15:18
1 2
 11/11 anonim válasza:

Csak is lágy vizet szabad inni ilyen esetben!

Elérhető áron lehet ozmózis víztisztító berendezések vásárolni már. Természetesen a sör is jó megoldásnak tűnik, de napi 3 üveg kissé ambiciózus vállalás, pláne ha vezetni, vagy dolgozni is szeretnél. Arról se feledkezzünk meg, hogy ezek után is fokozottan kell arra figyelned, hogy mit iszol. Természetesen a lágy vizet ajánlom nagyobb mennyiségű ásványi-anyag nélkül.

2012. jan. 13. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!