Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A csapvízben mi lehet ez?

A csapvízben mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Csapvíz pohárba kienged, s 3-5 mm hosszú, enyhén hajlított "csőszerű" fehér akármik voltak benne... Mi ez? Mi lehet?
2011. márc. 15. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom de lehet mikrobák voltak.

V férgek.

2011. márc. 15. 13:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Valami féregféle lehet. Nem tudom, de nem innám meg még felforralva se, főzni vagy ilyesmi nem használnám. Kellene a vízszolgáltatóknak szólni, hogy ez mitől lehet?! Pfujj.
2011. márc. 15. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Mozogtak?

Az is lehet, hogy csak valahonnan vízkő válik le. Azért élőlényekre elég komolyan ellenőrzik a csapvizet.

2011. márc. 15. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Legvalószínűbb, hogy por, vagy szösz, ami már eleve a pohárban volt. Ez a legvalószínűbb. Férgek, stb nem valószínű, mivel általában, ha megnézed a csap végét, egy elég sűrű szűrő van rajta (amit persze néha célszerű kitisztítani).
2011. márc. 15. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Hallottam már olyan esetről, amikor a csapvízben volt féreg. Tedd el, és értesítsd a vízműveket.
2011. márc. 15. 14:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Pohár tiszta. Többedszeri ellenőrzésre vetemedtem csak arra, hogy ide írjak;)

Új info: pohár vízet hagytam állni, s kb 1 óra múlva a "felszínre" kerültek, úgy néztek ki, mintha szétolvadnának a vízben. Biztos hülyeség, de a legjobb hasonlat, mintha valami oldodó "mű" anyag szerűség lenne. Az lehet vízkő?

2011. márc. 16. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Az lehet por is, ami addig ráülepedett. Meg én ilyen kis hártya szerű dolgokat szoktam látni a felszínen, mikor pl. a fűtőtestre kiteszek párologtatni egy kis tál vizet. Az a vízkő, ha teljesen kiszárad az edény, az ott is marad az alján.
2011. márc. 16. 19:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szuper. Másrészt viszont, nem mindig tapasztalunk ilyet, ezért gondolható, hogy nem a pohárban stb-ben van a hiba, hanem esetleg a vízrendszerben.
2011. márc. 16. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!