Valaki, aki jártas az egészségügyi iskolákban Székesfehérváron (vagy környékén) vagy hozzá tudna szólni ehhez a témámhoz az segítene?
Figyelt kérdés
Székesfehérváron vagy környékén keresek egészségügyi iskolát de nem tudom, hogy melyik színvonalas, nehéz, diákok, diákélet stb...ezekről szeretnék többet tudni, aki esetleg ilyen iskolába jár, vagy tud valamit róla az kérem segítsen. Fontos lenne mert gyermekekkel szeretnék foglalkozni és egy közgazdasági iskolából mennék át az egészségügyi iskolába és akár mit is olvastam az iskoláról szeretnék tapasztalatokat olvasni.Köszönööm. 16/L2012. jan. 5. 20:26
1/2 anonim válasza:
ömm bocsi,de én úgytudom hogy már nemlehet áttmeni vagy az jövőre lesz?:D :S
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én Székesfehérváron csak egy egészségügyi iskoláról tudok, ez pedig a Bugát Pál. 6 éve akartam odamenni és nyíltnapon az ott tanuló diákoktól érdeklődtem, hogy milyen is a suli...Hát volt nem egy olyan diákkal beszéltem, aki 8.-ban félévkor bukott és úgy vették fel oda...ez szerintem mindent elmond az akkori színvonaláról. Hogy most milyen lehet, nem tudom. Be kéne menni és megkérdezni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!