Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lenne a legjobb megoldás...

Mi lenne a legjobb megoldás erre a helyzetre? Nem tudom mit csináljak!

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy külföldön kapott a párom munkát, ki is mentünk, pár hónapig ott voltunk, de most haza kellett jönni pár hétre.Itt szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, meg szeretném hogy megnézzék a vasam, a hormonszintem, de nem tudom mit csináljak, mert a TB-m itt nincs fizetve.Lehet hogy a vizsgálatért külön nem is kéne fizetni, mert magánrendelőbe megyek, csak a vérvételért, mert arra gondolom beutalót kapok majd.Nem tudom mit kéne tennem, fizessem be egy hónapra a TB-t, aztán szüntessem meg?Vagy ha nincs TB-m akkor nem tudom mennyibe kerülne a vérvétel, a vizsgálatok.Van esetleg valami jó megoldás?Tudnátok segíteni?Ja és annyi, hogy külföldről nem tudtam hozni igazolót az ottani biztosításról, mert még nem intéztük el mikor haza kellett jönni.

Előre is köszönöm a segítséget.

(ha nem írnék azért van, mert el kell mennem, délután kerülök újra gép közelbe)

2009. máj. 22. 10:22
 1/1 anonim ***** válasza:

A válaszhoz tudni kellene, hogy HOL kaptatok munkát : UNIÓ-s országban? (Mert az ottani biztosítás érvényes Mo-on is!)

A legjobb lenne, ha felhívnád az Országos Egészségbiztosító Pénztár Ügyfélszolgálatát és ott kérnél tanácsot az egyedi problémádra.

Ott minden érvényes jogszabályt és lehetőséget ismernek, itt mi csak találgatni tudunk.

2009. máj. 22. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!