Mi lenne a legjobb megoldás erre a helyzetre? Nem tudom mit csináljak!
Arról van szó, hogy külföldön kapott a párom munkát, ki is mentünk, pár hónapig ott voltunk, de most haza kellett jönni pár hétre.Itt szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, meg szeretném hogy megnézzék a vasam, a hormonszintem, de nem tudom mit csináljak, mert a TB-m itt nincs fizetve.Lehet hogy a vizsgálatért külön nem is kéne fizetni, mert magánrendelőbe megyek, csak a vérvételért, mert arra gondolom beutalót kapok majd.Nem tudom mit kéne tennem, fizessem be egy hónapra a TB-t, aztán szüntessem meg?Vagy ha nincs TB-m akkor nem tudom mennyibe kerülne a vérvétel, a vizsgálatok.Van esetleg valami jó megoldás?Tudnátok segíteni?Ja és annyi, hogy külföldről nem tudtam hozni igazolót az ottani biztosításról, mert még nem intéztük el mikor haza kellett jönni.
Előre is köszönöm a segítséget.
(ha nem írnék azért van, mert el kell mennem, délután kerülök újra gép közelbe)
A válaszhoz tudni kellene, hogy HOL kaptatok munkát : UNIÓ-s országban? (Mert az ottani biztosítás érvényes Mo-on is!)
A legjobb lenne, ha felhívnád az Országos Egészségbiztosító Pénztár Ügyfélszolgálatát és ott kérnél tanácsot az egyedi problémádra.
Ott minden érvényes jogszabályt és lehetőséget ismernek, itt mi csak találgatni tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!