Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet önkielégítéskor...

Hogyan lehet önkielégítéskor energiát sprórolni?

Figyelt kérdés
elég hamar elfáradok és érdekelne ki, hogy csinálja, hogy orgazmus előtt ne merüljön ki
2012. jan. 1. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Oltsd el a villanyt és vedd lejjebb a fűtést.
2012. jan. 1. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Csináld az ablakban állva, és rakj a fejedre egy napkollektort.
2012. jan. 1. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Sportolsz valamit? Csak azért kérdem mert elég rossz kondiban lehetsz ha hamar elfáradsz.
2012. jan. 1. 21:08
 4/8 A kérdező kommentje:
nem szoktam sportolni
2012. jan. 1. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor itt van a kutya elásva. Akik egyáltalán nem sportolnak azok nem csak a lépcsőn felfelé köpik ki a tüdejüket, hanem egyéb "könnyű fizikai tevékenység" végzésénél is.
2012. jan. 1. 21:17
 6/8 A kérdező kommentje:
lehet, mondjuk ülve talán kevesebb energiát fektetnék bele csak akkor a hasamtól nem tom megfogni a lompost
2012. jan. 1. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Lődd a konektorba.
2012. jan. 24. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Ja, hogy te fiú vagy?? Te jó ég!! Komolyan mondom fordulj orvoshoz, a kövérséged miatt lehet, hogy vérnyomásproblémáid vannak.

Azt hittem egy gyakorlatlan lány vagy, hogy ilyen hosszú időbe telik.

Hogyhogy nem mész el két perc alatt? Én (gyakorlott) lány létemre is elmegyek ennyi idő alatt, ha akarom.

2012. jan. 24. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!