Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Önkielégítéskor kisebesedig a...

Önkielégítéskor kisebesedig a fitymám. Ez mással is előfordul?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben kicsit jobban rá vagyok szorulva dologra, de max. napi 2szer csinálom. Néha kireped, kicsit vérzik is, és elég lassan gyógyul. Most nem repedt ki, de fáj, olyan érzés mintha lemartam volna róla a hámréteget.

Orvoshoz nem akarok menni a dologgl, mert cikinek érzem, ettől zavarba jövök, olyankor meg nemtudok rendesen beszélnii, amitől méginkább zavarv jövök, és a végén nem tudom emondani hogy mi a bajom.

22/F

2009. júl. 28. 02:03
 1/7 anonim válasza:
100%
Sztem próbálj + síkosító zselét használni. Ha cikinek tartasz ilyet venni akkor a baby olajak is jól beválnak. Mi is szoktunk használni olajat a párommal.
2009. júl. 28. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Jaja.Síkosító,és szerintem próbáld meg finomabban csinálni.Nem lehet hogy túlságosan durvulsz?
2009. júl. 28. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

sztem próbálj meg inkább leszokni rólam, ez különbenis, milyenmár h vki napi 2szer önkielégít? sztem ezmár gáz h ennyire nembír magával, nemcsoda h a makkod sem bírja.

használjs síkosítót.

2009. júl. 28. 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem várj egy kicsit, hogy legyen ideje begyógyulni. Azután meg használj síkosítót, csináld finomabban, vagy ami még jobb: keress egy lányt.l

22/L

2009. júl. 28. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Légy óvatos, mert a repedésekből könnyen alakulhat ki fitymaszűkület. Amúgy meg célszerű lenne dokinak megmutatni.
2009. júl. 28. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
óvatosban
2009. júl. 29. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
te jó ég.. napi 2x?? az szerintem túl sok...dehát te tudod.. am. keress 1 qrvát és az majd leszopkodja neked, és sokkal jobb érzés, mintha magadnak csinálnád és talán beéred heti 1 el:P
2009. júl. 31. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!