Mit tudtok ajánlani másnaposság ellen? L/15
Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 15:05
11/17 bánomisén válasza:
Kérdező, olvasd el a válaszokat, ajánlottak még kávét, hideg húslevest és sétát is. Vagy annyira be vagy oltva víz ellen, hogy csak azt látod meg? :-P
Minek iszik, aki nem bírja? Főleg 15 évesen... Lennék csak az anyád...
12/17 anonim válasza:
ja nem szeretem mikor leáltalánosítanak minket "fiatalokat" :D a korosztályom nagy részére én is furcsa szemmel nézek :D
13/17 anonim válasza:
nekem bevált a húsleves, és a kovászos uborka (persze külön a kettőt!), és egy jó erős fekete kávé reggel :D
apukám szerint a legjobb egy pohár sör :D (persze, ha le tudod küldeni :DDD)
18L
14/17 anonim válasza:
Alkohol tilalom!!!! Undorító egy részeg ember!
15/17 anonim válasza:
nyomorék csicska kis takony vagy
16/17 anonim válasza:
uram isten mért kell egyből leordítani a fejét? azt ne mondjátok hogy nem voltatok fiatalok, gondolom nem akart ennyit inni csak jó volt a buli.Lehet hogy most egy életre megutálta az alkoholt.
17/17 anonim válasza:
Előző! Fiatal voltam, csak részeg nem! Főleg nem 15 évesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!