Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért bizsereg folyton a...

Miért bizsereg folyton a tenyerem?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és folyton bizsereg a tenyerem. Leginkább akkor, ha vállat rántok vagy efféle mozdulatot teszek. Vajon miért lehet? Stresszes természet vagyok, szóval félek, hogy valami nagy baj. Valaki tudna segíteni megtalálni az okát?
2011. dec. 31. 02:06
 1/5 anonim ***** válasza:

nyomódik egy ideg a gerincednél.

el kellene menni neurológushoz és elkezdened a gerinctornát.

2011. dec. 31. 03:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Pénz fogja ütni a markod.
2011. dec. 31. 06:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az első válaszolónak köszönöm a segítséget, majd jövő héten elmegyek orvoshoz. A másodiknak is köszönöm, de én nem minden ilyen babonában hiszek.
2012. jan. 1. 04:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszolóknak a segítséget, voltam orvosnál és azt mondta, rossz a tartásom és gyenge a hátizmom, az idegek miatt van.
2012. jan. 13. 13:40
 5/5 anonim válasza:
Képzeld nálam is ugyanez a probléma és en js nemsoká 12 éves leszek nálam is most jelenzkeztek a problémák nem tudom mitol lehet de szerintem nem lehet olyan nagy bajod!(nyogodj meg)
2017. jan. 21. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!