Szerintetek mennyit fogok még nőni?
Figyelt kérdés
15 éves vagy és 180 cm magas,ez nem olyan rossz de még legalább 10 cm biztos akarok nőni...lehetséges?2011. dec. 28. 00:30
1/3 anonim válasza:
Lehetséges, de ne feledd, hogy az ilyen magas emberek nem biztos, hogy csak az előnyét látják a magasságuknak.
pl: Minden ajtónál le kell hajolni, nehezen találhatsz magadnak ruhát stb.
Viszont a kosárlabdában előny :)
2/3 A kérdező kommentje:
Hát...szerintem a 190 cm még nem annyira vészes főleg hogy nem vagyok nádszál vékony és jó a testalkatom.Vízilabdázom,széles a vállam úgyhogy szerintem jó lenne ha még kb 5 cm nőnék...
2011. dec. 28. 15:44
3/3 A kérdező kommentje:
És kb féléve súlyzózóm is a vízilabda mellett de csak most kezdtem el rendesebben...bár ez nem hiszem hogy ártana a fejlődésnek mert kis súlyokkal dolgozok nagy ismétlésszámmal
2011. dec. 28. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!