A Super-Growhttól állitólag nőni lehet sőt még a felnőtteknél is használ. Hallott már erről valaki?
Hejhó!
Én nem hallottam még erről a dologról, meg hogy hogyan működik, de nőni egy dologtól lehet, növekedési hormontól. Én azon az állásponton vagyok, hogy sosem jó, ha belepiszkál az ember a hormonháztartásába (jó a fogamzásgátlás kivétel). Ha tényleg túl alacsony vagy, akkor orvosok adhatnak olyan, biztonságos STH-készítményt ami tényleg hat. Ha ez nem indokolt én inkább nem kisérleteznék ilyen szerekkel.
én nemmernék ilyeneket szedni, az tuti. ez részben genetika is h mekkorára nősz és h meddig. namármost nekem semmilyen étrend kiegészítő nepiszkáljon bele a genetikai állományomba :D
olvasni lehet itt néha a sok elkeseredett 16 éves tinit akik mellnövelő kapszilákat keresnek. ezis szörnyen rémisztő, meg kicsit primitív is. h egyáltalán bemernek ilyeneket szedni. ami megváltoztat téged, másra, mint amilyennek elvileg megteremtődtél. ijesztő.
de, gyúrni gyúrhatsz, mert ahhoz nemkellenek különböző szerek. én azokról beszéltem. énis borotválom pl magam, hiába lettem szőrösnek teremtve :D
de semmiféle szert nemszednék be, ami megváltoztat bennem vmit......ez gáz sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!