Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az öcsém megivott fél liter...

Az öcsém megivott fél liter pálinkát, mit csináljak hogy jobban legyen?

Figyelt kérdés
Családi buli van nálunk (születésnap stb) és öcsém (17éves) megivott fél liter pálinkát sunyiban. Szédül nagyon émelyeg, alig ül/áll, most lefektettem próbál elaludni..nem iszákos,nem jár el, szóval ez az első, hogy kiütötte magát, miben segíthetnék neki? Nagyon féltem.:)
2011. dec. 23. 23:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Úristen O.O Fél liter? O.O

Igyon vizet, és egyen valamit, én úgy tudom, hogy ilyenkor ez jót tesz. De ha nagyon rosszul van, akkor hívj mentőt!!

2011. dec. 23. 23:15
 2/12 anonim ***** válasza:
fordítsd az oldalára (nehogy véletlen hányjon, és a hátán lévén belefulladjon), és tegyél mellé egy vödröt :) Amúgy nem tudsz vele mit csinálni. holnap rosszabb lesz, de majd kiheveri :D
2011. dec. 23. 23:17
 3/12 bánomisén ***** válasza:

Ha elalszik, ne ébreszd fel. Ha meg nem tud elaludni, akkor tartsd a homlokát, amikor hány :-D Igazából holnap több baja lesz, olyan másnapos lesz Szenteste napján, hogy a fal adja a másikat.

Boldog karácsonyt!

Ne félj, életben fog maradni a tesód, holnaputánra kutya baja sem lesz a rossz emlékeken kívül :-)

2011. dec. 23. 23:18
 4/12 anonim ***** válasza:
ja, igen. itassál vele sok vizet! :)
 5/12 anonim ***** válasza:
Hánytasd meg. És később amikor fekszik, akkor oldalra legyen fordítva a feje, hogy nehogy megfulladjon az esetleges hányásától.
 6/12 A kérdező kommentje:

köszi szépen:)

most már alszik, horkol ám rendesen:D

itt maradok vele. ha felkel próbálom itatni:) de hagyom aludjon.

köszi:)

2011. dec. 23. 23:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Na, nagyon okosak vagytok, ha meg tudott inni sutyiban fél liter páleszt.

Idi.óták gyülekezete.

2011. dec. 23. 23:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy horkol. El is ájulhatott volna, aztán leáll a légzése, aztán katz! Egy fél liter tömény rendes alkoholmérgezést okoz, jó lett volna mentőkre bízni.
2011. dec. 23. 23:23
 9/12 A kérdező kommentje:

Ha kérhetnélek ne idiótázz ismeretlenül..

Tele a ház rokonokkal a tesóm a szobájába gépezett, nem ivott soha..

Inkább azok az idióták akik minden hétvégén részegre isszák magukat az utcán/discoban..

Amint észrevettem vele maradtam, és vigyázok rá..

2011. dec. 23. 23:25
 10/12 bánomisén ***** válasza:
Holnap reggel, amikor fölkel és a fejét fogja, annyira fáj majd neki, akkor itass vele egy bögre tejet. Tudom, mindenki azt mondja, hogy kutyaharapást szőrével és ugyanazt kell inni másnap reggel, amitől berúgott az ember, de nem biztos, hogy lesz kedve hozzá. A tej ugyanannyit tud segíteni, kicsit jobban lesz tőle.
2011. dec. 23. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!