Tegnap előtt voltam az első kondizásomon. Mi történhetett ma? Mi volt ez?
Szóval kedden voltam először kondiban. Egy személyi edző segítségével csináltam a dolgot, aki edzsétervet állít össze. Majd mikor végeztünk, éreztem, hogy egy kicsit fáj a torkom, de gondoltam biztos csak szomjas vagyok.
Utána hazamentünk, majd másnap (szerdán) reggel éreztem, hogy már jobban fáj a torkom, és az orrom is rendesen folyik.(Nem beszélve arról, hogy szerdára nagyon erős izomlázam lett a bicepszem, és a karomban) Bevettem Strepsils-t este, attól kicsit jobb lett, majd elaludtam. Ma, mikor felkeltem,(még erősebb, és fájóbb lett az izomlázam) egész jól voltam, de egy fél óra után újra visszajött a torokfájás, és az orrfolyás, hát megint bevettem egy strepsils-t, és indultam a következő kondizásra. Az edzővel óvatosan csináltunk mindent, a felsőtestre kevesebb, és könnyebb gyakorlatokat, inkább az alsó testre gyúrtunk. Viszont, mikor a végéhez értünk, és jött a nyújtás, kezdtem furán érezni magam...
Konkrétan kicsit sötétedett minden, és egyre jobban dugult a fülem... ez az ájulás jele lett volna?
Gondolom nem jutott elég vér az agyba, de miért pont a végén? Mi volt ez?
Semmi,nekem is szokott edzés végén ilyen lenni,főleg ha hirtelen felállok.
Plusz a betegség miatt még kicsit le is vagy gyengülve valószinüleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!