Fájó levegővétel! Mitől lehet ez? Lehet hogy tüdőgyulladás?
Figyelt kérdés
Párnappal ezelőtt siettem amikor kiszaladtam az udvarra, és nem vettem magamra semmit, csak egy vékony póló volt rajtam. Azóta fáj a mellkasom, fáj amikor levegőt veszek. Eleinte szárazat köhögtem, de már nem, valami feljön amikor köhögök, az kiszoktam köpni. Megfázva meg nem hiszem hogy megvagyok, mert a torkom sem fáj, az orrom sincs bedugulva. Ja és ma egyszer, vagy kétszer rám jött egyfajta hőhullám melegem lett, és izzadtam.2011. dec. 20. 19:04
1/3 A kérdező kommentje:
Leginkább akkor fáj a levegővétel, amikor mélyeket lélegzem.
2011. dec. 20. 19:05
3/3 anonim válasza:
Mondd csak, miért nem mentél még el orvoshoz? Menj el minél előbb, nem biztos, hogy tüdőgyulladás, iszonyúan fáj egy légcső- vagy egy hörgőgyulladás is, de azokat sokkal könnyebb kikezelni. Persze a tüdőgyulladást is könnyebb, ha az elején elkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!