Mit tegyek ha tüdőgyulladás után nem múlik a köhögés?
2 hete volt tüdőgyulladásom. Kilábaltam belőle de a köhögés maradt. Visszamentem a dokihoz, de csak köptetőt ajánlott ( Mucopront). Előtte is szedtem köptetőt csak más fajtát, meg ugye a felírt gyógyszereket is még. Nem úgy tűnik hogy most ez a másik köptető hatna valamit.
Mit lehetne még tenni?
szia!
Én kb 2008-ban fáztam meg nagyon. Könyvtáros vagyok, és a fűtetlen pincében kellett dolgoznom napokig.
A doki csak hörghurutot állapított meg, pedig már fulladásszerű köhögésem volt. Utána valamennyire jobban lettem, de sokáig köhögtem. Utána eltelt közel 1 év. Januárban járok tüdőszűrőre, és visszahívtak. Mindkét tüdőfélben ökölnyi nagyságú folt volt. A doki azt hitte a tüdőgondozóban, hogy rákos vagyok szerintem. Visszamaradt a tüdőgyulladásból a sok genya, a hörghurut elleni gyógyszer semmi nem volt rá. Szerencsém volt, hogy ki tudták kezelni a tüdőmet 26 évesen...
Úgyhogy azt javaslom, hogy ha még egy hét múlva is köhögsz, egy röntgen nem árt, csak használ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!