Az "jó", ha 13 éves vok (42kg) és 152cm?
Figyelt kérdés
Apukám kb. 170cm...Anyukám 160 körül van...De keresztapám magas...2011. dec. 20. 14:36
1/7 anonim válasza:
Nem jó, azonnal legyél 11 éves! :)
2/7 anonim válasza:
én is ekkora vagyok, de én 47 kg vagyok. szerintem max. 5 kilót ha hízol nem fog megártani.
3/7 anonim válasza:
8 centivel magasabb vagyok és 12 éves, de 60 kg körül.:) Szóval duci kategóriába tartozom, szerintem 50 fölé ne nagyon menjél.
4/7 A kérdező kommentje:
THX
2011. dec. 25. 20:09
5/7 anonim válasza:
Én 26 évesen vagyok akkora, pedig dupla annyi idős vagyok:)13 év múlva lehet a duplájára nősz:D viccet félretéve nem baj, sztem jó az. Majd nősz még:)
6/7 Örmester14 válasza:
Ezt neked kell eldöntened hogy jól érzed igy magad.
Én 14 vok és 185 cm és 60 kg leszarom ha azt mondják vékony vagyok mert nekem igy jó
7/7 A kérdező kommentje:
de nem is az,hogy kövér vok
hanem a hasamon egy kis pocak látszódik
és az olyan csúnya
2011. dec. 28. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!