Evvel orvoshoz kéne menni?
Nekem is rendszeresen van ilyen,és az elején én is aggódtam.Én elmentem az orvoshoz,de az orvos szerint nincs olyan gond amiért komoly orvosi vizsgálatra lenne szükség..
Igaz,engem megvizsgált(hogy megnyugodjak) de hál istenek semmi gond nincs a szívemmel.
Elmagyarázták,hogy nem is a szívünk fáj(csak úgy érezzük) csupán csak egy rossz levegővételnél beszorul a levegő,és ezért érezzük hogy szúr,bizsereg a szívünk..Sokszor annyira fáj,hogy másodpercekig nem veszek levegőt,mert az is fáj.Ilyenkor egy jó nagy mély levegőt kell venni,és lassan kiengedni.Ha többször csinálod hamar elmúlik a fájó érzés..Nálam 14 éves korom óta van.Van olyan év amikor nem jön elő,van amikor elég sűrűn..(feltételezem hogy szerepet játszik a stressz is)
Szóval ha akarsz elmehetsz orvoshoz,hogy megnyugodj..De semmi bajod nincs..csak a levegő szorul meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!