Segítség! Hogy kell járni? Valaki tanítson már meg!
Állandóan, MINDENKI azzal cseszeget, hogy "Má' megin hogy mész???" anyámék azt mondták, nem tanultam meg normálisan.
Valaki segítsen, folyton megjegyzik.
14/L
Pár éve már voltam ortopédián, ugyan nem a járásommal, csaj a hátammal /azzal nincs semmi baj/, anyám megjegyezte a dokinak, hogy nagyon csámpás vagyok, de csak annyit mondtak, hogy majd ki fog alakulni.
Most már tuti, nem vinnének el, mert kb egész nyáron dokihoz rohangáltam, bőrgyógyászatra, szájsebészetre, sebészetre, laborra, úgyhogy egyhamar biztos nem tudok elmenni.
Mondd Anyukadnak,h Anya ne cseszegess,mutasd mar meg legyszives h hogyan kell szep testartassal mennem :D ?
De kulonben a fejed tetejere teszel egy konyvet es es ugy kezdessz el jarogatni otthon,az is jo,szepen kihuzod magad es probalsz szepen jarni...nem ugy mint egy rokkantnyugdijas,hanem lazan :)))) Sok sikert,es szep delutant :))) Probalgasdd....jah es ne csoszogj,mert az sem szep....
Nem, nem azzal van a baj, hogy nem húzom ki magam. Pl régebben is imádtam úgy járkálni, hogy könyveket pakoltam a fejemre, az osztályban is csomószor játszottuk és majdnem mindig én bírtam a legtovább, úgyhogy a hátam rendben van. A probléma ott van, hogy valahogy máshogy rakom egymás után a lábam, vagy nem tudom, meg néha próbálok ilyen kicsit energikusabb léptekkel közlekedni, de van elesek a saját lábamban, vagy megszédülök.
Kész van, komolyan mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!