Nagyon begyulladt pár szőrtüszőm. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az intim tájékomon begyulladt 5-6 szőrtüsző. A múlthéten borotváltam. Ez nem a szokásos gyulladás, mert már akkorák mint egy egy nagyobb méretű bárányhimlő pötty.
Némelyiknek olyan a teteje, mintha lekapartam volna. A többin pedig száraz bőrtető van.
Mit csináljak? Mivel kezeljem? (szerencsére nem terjed, úgyhogy orvoshoz nem mennék)
2011. dec. 9. 17:54
1/3 anonim válasza:
Szerintem bármilyen pattanás elleni szer jó rá, csak nyomkodni eszedbe ne jusson. Valószínű, hogy lassabban fog gyógyulni a sima pattanásnál, türelem!
2/3 anonim válasza:
Okosabb,ha elmégy bőrgyógyászhoz,mert komoly baj lehet belőle. A borotválást pedig hagyd abba.
3/3 anonim válasza:
Én a sebészeten kötöttem ki ilyen miatt. Olyan szinten begyulladt borotválás után, hogy ki kellett vágni, mert nem tudtam kinyomni, kitisztítani rendesen. Addig menj el bőrgyógyászhoz, míg nem kell kivágni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!