Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon begyulladt pár szőrtüsz...

Nagyon begyulladt pár szőrtüszőm. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az intim tájékomon begyulladt 5-6 szőrtüsző. A múlthéten borotváltam. Ez nem a szokásos gyulladás, mert már akkorák mint egy egy nagyobb méretű bárányhimlő pötty.

Némelyiknek olyan a teteje, mintha lekapartam volna. A többin pedig száraz bőrtető van.

Mit csináljak? Mivel kezeljem? (szerencsére nem terjed, úgyhogy orvoshoz nem mennék)

2011. dec. 9. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem bármilyen pattanás elleni szer jó rá, csak nyomkodni eszedbe ne jusson. Valószínű, hogy lassabban fog gyógyulni a sima pattanásnál, türelem!
2011. dec. 9. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Okosabb,ha elmégy bőrgyógyászhoz,mert komoly baj lehet belőle. A borotválást pedig hagyd abba.
2011. dec. 9. 18:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a sebészeten kötöttem ki ilyen miatt. Olyan szinten begyulladt borotválás után, hogy ki kellett vágni, mert nem tudtam kinyomni, kitisztítani rendesen. Addig menj el bőrgyógyászhoz, míg nem kell kivágni!
2011. dec. 9. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!