Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sürgőss! Himlős vagyok, és...

Sürgőss! Himlős vagyok, és megdagadtak az ujjaim. Nagyojnfáj, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel látszótak meg előszöra pöttyök, és most úgy keltem fel, hogy fájnak az ujjaim, és meg vannak dagadva, mintha tele lenne vízzel. Főleg ez újbegyeim fájnak.És apró fájdalom van a lábujjaimban is.

Mit tehetnék ellene? Most egyedül vagyokitthon,mit tehetek h ne fájjon?

2011. dec. 8. 07:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azonnal menj el a háziorvoshoz.
2011. dec. 8. 07:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. dec. 8. 07:56
 3/11 A kérdező kommentje:

14 éves lány vagyok

nagyon fájnak már jobban az ujjvégeim, sőt ott a lábujjaim alatt bal felől megdagadt, és olyan mintha egy nagy kő lenne ott, mikor ráállok. Kemény, kemény kő. És egyre jobban zsibbad az ujjam. Segítsetek, mit tehetnék?:(

2011. dec. 8. 08:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Hívj ügyeletet most! Hívd fel anyukádat is, h tudjon róla.
2011. dec. 8. 08:03
 5/11 A kérdező kommentje:
DE ennyire veszélyes? Mi ez, mitől van? Anyumat hívtam, de kb 1 órája mentek el, egy másik városban van dolguk. Aztmondta h kenjem az egyik krémmel. Na de miez? :(
2011. dec. 8. 08:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Na, most rúgnám jól s*ggbe anyukádat. Hívd fel az orvost, mert a tünetek, amiket leírsz mérgezésesek. A téged megtámadó kórokozó toxinokat termelve vszínűleg az idegeket kezdik ki. Ami veled történik, az szövődmény.

Hívd a dokit most!

2011. dec. 8. 08:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem Magyarországon vagyok, és egy város kis szegletében lakunk. Nem beszélem jól az itteni nyelvet, de felhívom nagyszüleimet, ők hátha bevisznek. De ez veszélyes nagyon? Mi történik ha nem kezeljük?
2011. dec. 8. 08:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy orvosra van szükséged. Hívd ki a gyerekorvosod (ki fog menni hozzád, mert ki kell mennie).
2011. dec. 8. 08:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi nem vagyunk orvosok, hiába sírsz itt hogy mi bajod lehet, ORVOS TUDJA!!!! Attól, hogy most itt egy-két palimadár okoskodik, még neked nem lesz jobb! Nem sírni kell hanem kihívni az orvost! Te jársz szarul ha nem hívod ki.
2011. dec. 8. 08:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Valami szövődmény lehet, mondtam, hogy azonnal orvoshoz kell menni, vagy kihívni.
2011. dec. 8. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!