Mivel tudom puhítani a székletem?
Az durva. Én a helyedben - ez most durva lesz - meginnék egy liter sós vizet. Nem mindenki tudja meginni, tudom, de a te problémádat "rövid úton"(négy méteren) megoldaná.
És tengeri só kell hozzá, jódozatlan.
Nekem is épp ilyen problémám van, bár nekem még "csak" egy hete nem jön.
Viszont nem mertem semmit bevenni, mert folyamatosan utazgattam távolsági buszokon, hivatalos helyeken voltam, szóval ha elindult volna, az se lett volna jó..
Ma itthon vagyok, ittam egy csomó zöld teát, vizet, limonádét, hátha sikerül.
Régebben a sörözések után másnap mindig sikerült kakilnom.
A keserűvizek (Hunyadi János, Mira, Ferenc József) is hatásosak, csak a mennyiséget kell eltalálni ami általában nekem nem nagyon sikerült, kevéstől semmi, többtől pedig pár órán belül durván megindult. Szerintem próbáld meg valamelyiket, ezek gyógyvizek, nem károsak mint a hashajtók.
Régen párszor vettem be hashajtót de az se jó, mert hozzászokik az ember.
Gyümölcsöt-rostos kaját pedig igyekszem többet enni, de az magában nem nagyon hat.
Lekvár, hashajtó felejtős.
Ez már nem húzódhat tovább. Viszont ha nem oldod meg magad, az orvosnál kellemetlenebb lesz. Bocsánat, nem riogatni akarlak.
Erőltesd magadba a sós vizet szerintem, gondolj közbe a levesre. Egy korty sós víz, egy korty tiszta víz. És a sós minél hidegebb legyen, az is segít.
Előbb elfelejtettem az arányokat. Egy liter vízhez kell keverni két csapott teáskanálnyi tengeri sót.
Egyébként az orvosnál is lehet, hogy ez vár rád, meg a beöntés. Viszont a beöntés károsabb.
Nekem a gyümölcsök szoktak segíteni, abból is az alma leginkább.. illetve hosszú távon nem ártana több rostdús ételt enned, akkor nem lenne elvileg ilyen gondod..
A hashajtót ugyan nem is kell enned, de ezt a hunyadi vizet meg kellene próbálnod, Papámnak is anno ezt mondta az orvos, és nála is bevált..
De ez tényleg nagyon nem normális, és én sem riogatni akarlak...
Orvos, de rögtön, mielőtt bélcsavarodást kapsz!
Ha rendezték a dolgaidat - beöntés -, akkor pedig tessék odafigyelni az étkezésre! Rostdús étel, gyümölcslé, SZILVALÉ vagy - lekvár, szilvabefőtt, sok folyadék, gyümölcs, rendszeres mozgás!
Most pedig - ha még nem tetted volna - azonnal menj be az ügyeletre! GO!!!!
Azóta van valami?
A 3. voltam, nekem már sikerült.
Ittam még egy kakaót és egy gyenge tejeskávét, az meghajtott.
Pár ismerősömnek a reggeli kávé azonnal segít, bár én emiatt nem fogok rászokni a reggeli erős kávéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!