Méhpempő németül? Németo. -ban vagyok szeretnék venni. Egyébként gyógyszertárban lehet kapni?
Figyelt kérdés
Ahány helyen néztem meg mindenhol mást ír. Van ahol propoliszt (de tudjuk, hogy ez nem így van).2011. dec. 5. 16:02
11/20 A kérdező kommentje:
Elsőnek: olvastam róla sokat. Most szeretném elkezdeni szedni. Nekem (sajnos) teherbeesés miatt kellene.
2011. dec. 5. 16:24
12/20 anonim válasza:
Mint az elsö ahogy irta,en Ausztriaban Gelle Royal-t veszek.
13/20 A kérdező kommentje:
Azt is olvastam férfiaknak is nagyon jó!!! Valóban tényleg ennyire jó lenne????
2011. dec. 5. 16:26
14/20 anonim válasza:
Utolso,van gyogyszertarban is,de ott biztos meg dragabb mint a drogeriakban.En tiszta folyekony anyagba vettem,a Gewusst wie,drogeriaba,gondolom ez No. nincs,ja es piacon akik arulnak mezet,ök is keverik mezbe,ott is megnezheted,meg bio boltokba.
15/20 A kérdező kommentje:
Kicsit más jellegű kérdés (de ezzel kapcsolatos). Metformint szedek (Pcos miatt). A méhpempő pedig emeli a tesztoszteron szintet. De több természetgyógyász is azt mondta, hogy lehet szednem. Akkor ez hogy van?
2011. dec. 5. 16:28
16/20 A kérdező kommentje:
utolsó: Nem találkoztam még ezzel itt.
2011. dec. 5. 16:30
17/20 anonim válasza:
Piacokon a méhészek is szoktam árulni, én már vettem tőlük.
18/20 A kérdező kommentje:
Ezt az oldalt néztem most: [link] és itt azt írja, hogy nyelv alá kell tenni és 30 perccel evés előtt kell alkalmazni. És a kapszulával ez hogy van? Mert volt olyan hely ahol azt írta evés közben. A kapszula is annyira hatékony?
2011. dec. 5. 16:43
19/20 anonim válasza:
a nyelv alatt szívódik fel a leghatékonyabban és leggyorsabban. de kapszulázva is jó.
20/20 anonim válasza:
Egyet nem szabad,a mehpempöt femkanallal enni,csakis plasztikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!