Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Méhpempő németül? Németo....

Méhpempő németül? Németo. -ban vagyok szeretnék venni. Egyébként gyógyszertárban lehet kapni?

Figyelt kérdés
Ahány helyen néztem meg mindenhol mást ír. Van ahol propoliszt (de tudjuk, hogy ez nem így van).
2011. dec. 5. 16:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Elsőnek: olvastam róla sokat. Most szeretném elkezdeni szedni. Nekem (sajnos) teherbeesés miatt kellene.
2011. dec. 5. 16:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Mint az elsö ahogy irta,en Ausztriaban Gelle Royal-t veszek.
2011. dec. 5. 16:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Azt is olvastam férfiaknak is nagyon jó!!! Valóban tényleg ennyire jó lenne????
2011. dec. 5. 16:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Utolso,van gyogyszertarban is,de ott biztos meg dragabb mint a drogeriakban.En tiszta folyekony anyagba vettem,a Gewusst wie,drogeriaba,gondolom ez No. nincs,ja es piacon akik arulnak mezet,ök is keverik mezbe,ott is megnezheted,meg bio boltokba.
2011. dec. 5. 16:28
 15/20 A kérdező kommentje:
Kicsit más jellegű kérdés (de ezzel kapcsolatos). Metformint szedek (Pcos miatt). A méhpempő pedig emeli a tesztoszteron szintet. De több természetgyógyász is azt mondta, hogy lehet szednem. Akkor ez hogy van?
2011. dec. 5. 16:28
 16/20 A kérdező kommentje:
utolsó: Nem találkoztam még ezzel itt.
2011. dec. 5. 16:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Piacokon a méhészek is szoktam árulni, én már vettem tőlük.
2011. dec. 5. 16:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Ezt az oldalt néztem most: [link] és itt azt írja, hogy nyelv alá kell tenni és 30 perccel evés előtt kell alkalmazni. És a kapszulával ez hogy van? Mert volt olyan hely ahol azt írta evés közben. A kapszula is annyira hatékony?
2011. dec. 5. 16:43
 19/20 anonim ***** válasza:
a nyelv alatt szívódik fel a leghatékonyabban és leggyorsabban. de kapszulázva is jó.
2011. dec. 5. 16:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyet nem szabad,a mehpempöt femkanallal enni,csakis plasztikkal.
2011. dec. 5. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!