Méhpempő németül? Németo. -ban vagyok szeretnék venni. Egyébként gyógyszertárban lehet kapni?
Figyelt kérdés
Ahány helyen néztem meg mindenhol mást ír. Van ahol propoliszt (de tudjuk, hogy ez nem így van).2011. dec. 5. 16:02
2/20 anonim válasza:
látom a kulcsszavakban termékenységet... olvass utána magyar oldalakon , nagyon jó cikkek vannak.
méhpempőt írj be.
3/20 anonim válasza:
Én itt Bio boltban veszem, ott nincsenek ilyen boltok?
4/20 anonim válasza:
pedig úgy van, hogy Propolis. esetleg még Bienenharz, Bienenleim, Bienenkittharz, Kittharz vagy Kittwachs.
A német wikipedia szerint ilyen neveken szerepel. ha értesz németül te is elolvashatod.
5/20 A kérdező kommentje:
Van egy biobolt a közelünkbe, de sajnos nincs sok választék (inkább zöldséges és egyéb élelmiszerek).
2011. dec. 5. 16:20
6/20 anonim válasza:
én több, mint 10 éve szedek klimax ellen méhpempő kapszulát, nagyon nagy segítség az életemben. " mellékhatásként" semennyi ráncom nincs,korom ellenére szép feszes a bőröm.
üdv-első-
7/20 anonim válasza:
dm-ben és rossmann-ban is van elvileg.
8/20 anonim válasza:
nem ugyanaz a propolisz és a méhpempő!!!!
9/20 A kérdező kommentje:
Ezzel a német oldallal én is találkoztam, csak ahány oldalt nézek anyiféle név.
2011. dec. 5. 16:22
10/20 anonim válasza:
Keress valami méhészt, talán ilyennel is foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!