Ilyen létezik? Vagy miért érzek dobogást a hasamban?
Figyelt kérdés
mostanában észre vettem,hogy néha,így odateszem a kezem a szivemhez és nem érzem hogy dobogna,és a hasamban pedig ilyen dobogást érzek o.O
nagyon durva
tudom hogy így hülyén hangzik,de lehet olyan,hogy a szívem valahogy lecsúszik a hasamba? xD vagy akkor miért dobog a hasam és miért nem ver a szívem?
2011. dec. 5. 14:24
1/5 anonim válasza:
van ilyen degeneratív betegség h a kor előre haladtával a szív lejjebb csúszik a testben de el kel menni orvoshoz és korrekciós műtéttel helyrehozzák ezt a kis hibát!!!
2/5 A kérdező kommentje:
wow o.O
de nekem nem mindig ilyen,csak így néha szokott ilyen lenni
akkor most ez is az? egyáltalán lehet még ilyenem,csak mert 13 éves vagyok mellesleg
2011. dec. 5. 14:31
3/5 anonim válasza:
13 éves és csöppet buta vagy...
de ez még talán orvosolható
amit érzel, az a hasi aortád
már rég nem lennél köztünk, ha a szíved lecsúszna a hasüregedbe...
4/5 anonim válasza:
Azért érzed ott, mert van a hasadnál is egy ütőér, a szived az dobog és jó helyen, max csak nem nézed eléggé, de olyan nincs hogy a szíved bárhová csak úgy elcsúszkáljon!!! A csuklódon is van ütőér, azért lehet ott is érzékelni a szived dobogását!!!
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én is szoktam mostanában ezt érezni és én még csak 11éves vagyok.Szerintem nyugodj meg mert nincs baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!