Létezik túlságosan egyenes gerinc, aminek nincs meg a természetes íve?
Figyelt kérdés
Ha ránézek valakinek a hátára akkor rögtön látom, hogy szép íves a gerince, nem ferde, csak olyan egészséges. Nekem viszont már nagyon sokan mondták, hogy mintha az egész egy szinte egyenes vonal lenne. A tartásom is igen gáz miatta, mindenki szerint mintha vigyázban állnék. Már általánosban is ilyen volt egyébként, 8.ban figyeltem fel rá. Orvosi vizsgálaton akkor a védőnő vagy egy percig magyarázott latin szövegeket, de nem értettem... Létezik ilyen, vagy csak beképzelem magamnak? 16F2011. nov. 28. 22:21
1/2 anonim válasza:
Létezni létezhet, de itt mindenki mást fog mondani neked. Esetleg képet tehetnél fel, hogy el tudjuk dönteni. De legegyszerűbb, ha elmész ortopédiára. Ha meg latinul magyaráznak, kérdezz nyugodtan.
2/2 anonim válasza:
szia!
Igen, én tanultam ortopédiát. Lapos gerincnek hívják, és nem túl jó. Ugyan úgy, mint a túl görbe gerinc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!