JANIkettőezer kérdése:
Hogyan gyorsíthatnám fel az elalvásom?
Figyelt kérdés
Furcsa kérdés, de ezt így nem bírom. Hétvégénként olyan hajnali 3-kor szoktam elmenni aludni, majd délután 2 körül ébredek. Mikor jön a hétfő, hiába próbálok meg elaludni, nem jön sokáig össze, utána is csak gyengén alszom. Lefeküdhetek akár este 10-kor is, 1-ig, fél 2-ig, szokszor 2-ig nem tudok elaludni, és így elég kellemetlen 5-kor, fél 6-kor kelni.2011. dec. 4. 20:54
1/6 anonim válasza:
16 éves korba elég baj, hogy idáig fent maradhatsz. Én ha mindig időbe lefekszem akkor el is tudok aludni. Amikor régen minden nap éjfél után értem haza a munkából akkor hétvégén is arra voltam beállva, hogy 1-2 órakor fekszem le.
2/6 anonim válasza:
Az alvás alapfeltétel, hogy napközben elfáradj.
Az, hogy hétvégén mennyit alszol.. Független attól, hogy mikor mész el aludni, az nagyon sok. Nem csoda, hogy nem tudsz elaludni. Nem beszélve arról, hogy felborítja az egész hetedet.
Próbálj meg elfáradni és nem egész nap feküdni, akkor könnyebb lesz.
3/6 anonim válasza:
hallgass lassú, megnyugtató zenét elalvás előtt közvetlenül, mármint amikor már az ágyban fekszel sötétben
4/6 A kérdező kommentje:
Jó neked, de ettől nem jobb a helyzetem.
2011. dec. 4. 21:02
5/6 A kérdező kommentje:
Az előzőt az elsőnek.
A többit köszi! :)
2011. dec. 4. 21:02
6/6 anonim válasza:
elősször is megszoktad hogy addig fent vagy ...ezen kell változtatni..minden nap feküdj le 2-kor aztán 1-kor aztán 12-kor és így egyre fokozatosabban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!